Русский
 
rub
руб

Как настроить доставку?

2 Апр 2021
11


Способы доставки Вы можете выбрать в настройках Вашего магазина (меню - Настройка, вкладка Магазин).





Чем больше способов доставки со стоимостью Вы укажете - тем проще будет Вашим покупателям определиться с покупкой, а также это значительно ускорит процесс обсуждения заказа.



Тарифы на доставку для каждого способа доставки внутри страны и в другие страны для международной торговли можно изменить в настройках Вашего магазина (меню - Настройка, вкладка Магазин).







Рассчитать ориентировочную стоимость доставки для ваших работ каждой из служб можно с помощью калькулятора.



Настройка доставки можно осуществить в Вашем Профайл-магазине.



Выберите страну доставки.



Вес посылки влияет на стоимость доставки. Тип работы влияет на сроки доставки.



Также вы можете установить бесплатную доставку для всех или определенных работ.



Вы можете указать сумму, от которой доставка будет бесплатной.





Для просмотра всех способов доставки, стоимости и сроков доставки нажмите на кнопку ′...′.





Для удобства работы с большим количеством товаров, добавлены фильтры.





Стоимость доставки можно будет изменить даже после получения заказов. Стоимость доставки можно изменять до статуса заказа «Оплачено».





После отправки посылки, код отслеживания можно указать для покупателя


Комментарии
7 Апр 2021, 19:41
Мої вітання!
Поясніть, будь ласка, як тепер увімкнути опцію ′доставка згідно тарифів компанії-перевізника′? Справа в тому, що я ніколи не враховую і не беру зі своїх замовників плату за доставку наперед. Тепер незрозуміло, як бути... Коли я вимикаю цифри за доставку, то у замовників під час оформлення випливає, що доставка безкоштовна. Якщо я введу тарифи на доставку, то тепер до суми замовлення ще буде доплюсовуватися і тариф на доставку? А як можна увімкнути тепер опцію без базових тарифів, але й не так, щоб це випливало як безкоштовна доставка, щоб не збивати з пантелику своїх замовників?
Із повагою,
Вікторія.
2
0
Ответить
Editor
8 Апр 2021, 11:17
Глущук Вікторія: замовлення завжди складається з вартості товару та вартості доставки. Згідно нових змін, покупець повинен заздалегідь знати вартість доставки. У вас є можливість змінити тарифи на доставку для кожної компанії-перевізника (Тарифи на доставку). Активувати безкоштовну доставку для конкретних робіт або активувати безкоштовну доставку для всіх робіт, вартість кожної з яких (або загальна сумма замовлення) більша ніж зазначена сумма Х. Вартість доставки не входить в комісію з продажу.
2
0
Ответить
8 Апр 2021, 12:37
Editor:
Шановна адміністраціє, дуже дякую за пояснення! Я так собі і розуміла. Завжди рада вашим новим функціоналам, але оцей момент з вартістю доставки раніше мені більше підходив. А було б можливим, щоб сума на доставку в замовленні була тільки як додатковий орієнтовний інформаційний аспект для замовника і не доплюсовувалася до загальної суми замовлення?
2
0
Ответить
Editor
8 Апр 2021, 12:54
Глущук Вікторія: якщо Ви встановите Безкоштовну доставку наприклад від 100 UAH, то при оформленні замовлення Ваші покупці бачитимуть надпис ′Безкоштовна доставка від 100 UAH′ і якщо вони захочуть отримати безкоштовну доставку, мінімальна сума замовлення повинна бути 100 UAH.

Детальніше тут:
Стаття:Як купувати на Ярмарку ?

Крім того ви завжди можете змінити вартість доставки після замовлення.
1
0
Ответить
10 Апр 2021, 16:53
Editor:
Дякую! :)
0
0
Ответить
30 Апр 2021, 10:49
Не нужная опция, теперь придётся менять текст описания товара, соответственно он просядет в выдаче гугла
Давайте тогда распишем полную стоимость с НДС, пФ, военным сбором, амортизацией средств производства, и основных фондов
1
0
Ответить
13 Июл 2021, 11:05
Доброго дня.
Таке нововведення є дуже незручним. Тепер в замовленні підтягується плата за доставку і приходиться прописувати покупцю, що він має заплатити тільки за замовлення, а за доставку заплатить при отриманні.
Я, як і багато продавців, оформлюю посилки для відправлення Новою поштою та Укрпоштою в особистому кабінеті - не стою в чергах, а тільки приношу оформленні посилки до відділень та залишаю їх операторам.
І якщо, покупець оплатить доставку разом із замовленням, мені прийдеться вистоювати черги, щоб оплатити доставку (на Укрпошті немає можливості оплатити посилку онлайн).
Ви написали, що це спрощує покупку, але тільки завдає непотрібного клопоту.
Прохання дійсно покращити і зробити так, як писала Глущук Вікторія:
′Щоб сума на доставку в замовленні була тільки як додатковий орієнтовний інформаційний аспект для замовника і не доплюсовувалася до загальної суми замовлення?′
2
0
Ответить
4 Ноя 2021, 19:22
Вже листопад, а цю дебілістику з доставкою так і не прибрали
Я хочу, щоб покупець сам собі платив свою доставку, нащо мені то плюсувати до замовлення? Який в цьому сенс?
0
0
Ответить
25 Дек 2021, 14:03
Добрий день!Підкажіть,будь ласка,як в самому замовленні змінити оператора доставки.Бо при оформленні замовлення покупець обрав Укрпошту,а при готовності товару обрав відправку Новою Поштою.
0
0
Ответить
Editor
22 Фев 2022, 00:30
Nadija jewelry: Покупець має право бачити приблизну вартість доставки при оформленні замовлення. Встановити базову вартість доставки Ви можете в налаштуваннях магазину.
0
0
Ответить
Editor
22 Фев 2022, 00:30
Максимченко Олена: змінити оператора після оформлення замовлення немає можливості.
0
0
Ответить
Добавить комментарий
Чтобы продолжить, пожалуйста Войдите в систему
Вернуться к началу